Na verschillende andere activiteiten, ben ik op mijn 38e met de opleiding tot bloemiste begonnen. De winkel volgde in 2002. Daar kreeg ik niet alleen ruimte voor bloemen, maar ook ruimte voor brocante. Het pand was in het verleden in gebruik als schoenenwinkel. Het verkeert overigens nog steeds in originele staat. Behalve de voormalige schoenenwinkel, is ook de kelder ingericht als winkel. Verder is er nog een tuinkamer aangebouwd.

Brocante evenement 
Eleonore Bloemen & Brocante houdt met kerst een brocante evenement in de winkel en de tuin. Het event worden goed bezocht door mensen uit het hele land en zelfs het buitenland. In 2009 kwamen de bloemen van Eleonore nog als beste uit bus tijdens de boekettentest van Fleurop.

Steun en toeverlaat. 
Echtgenoot Michel is een grote steun en toeverlaat. Hij helpt met het bezorgen van bloemen, versleept meubels en gaat elk weekend mee op sjouw voor de mooiste brocantes en antiek. Op onze website vind u een deel van onze brocante die wij naast de bloemen verkopen, voor een uitgebreider assortiment bent u welkom in onze winkel in Geleen.

Het assortiment van Eleonore Bloemen & Brocante bestaat voornamelijk uit:

↝ Franse en Vlaamse brocante
↝ Geleefde stukken in oude verflagen met mooie platina’s
↝ Meubels
↝ Serviesgoed
↝ Tuinornamenten
↝ Linnengoed
↝ Victoriaanse kleding
↝ Paspoppen
↝ Oude woonaccessoires
↝ Prachtige bloemen: boeketten,bruidswerken,rouwstukken en bedrijfsbloemwerken.

 

 

© 2019 - 2024 Eleonorebloemenenbrocante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel